Het kan iedereen overkomen

stapel dossiers(1)Het kan iedereen overkomen. Een ongeluk zit ook fiscaal en strafrechtelijk in een klein hoekje. Zover hoeft het niet te komen, als u tijdig advies inwint. Wij kunnen u daarbij helpen. Want voorkomen is beter dan genezen.

Wilt u meer weten? Bel ons direct via 0233 532 53 04.

Toegevoegde waarde

IMG_0103(1)Wij leveren toegevoegde waarde in belastingzaken en strafzaken. Dat doen wij door specialistische kennis te combineren met jarenlange ervaring in de praktijk, niet alleen in de (fiscale) advocatuur, maar ook in het bedrijfsleven, bij belastingadvieskantoren, bij de Belastingdienst en bij Politie en Justitie. Als gespecialiseerde advocaten spreken wij de taal van de diverse betrokken overheidsinstanties, zoals Belastingdienst, FIOD, Politie en Openbaar Ministerie. Wij zijn vertrouwd met de organisatie en werkwijze van toezichthouders en opsporingsdiensten en kunnen goed schakelen tussen de fiscale, financiële en strafrechtelijke aspecten van uw zaak.

Wilt u meer weten? Bel ons direct via 023 532 53 04.

Procederen is een middel en geen doel

RechtbankAls advocaten gaan wij procedures uiteraard niet uit de weg, maar wij lossen problemen liefst in een zo vroeg mogelijk stadium op, zodat u zich weer kunt richten op uw eigen activiteiten, zakelijk of privé.

‘Het is een principekwestie’, is niet zelden het antwoord op de vraag ‘waarom wilt u procederen?’

Procederen is in onze ogen geen doel, maar een uiterste middel: praten waar het kan, procederen als het moet. Wordt u onverhoopt geconfronteerd met een procedure, dan streven wij ernaar de schade zoveel mogelijk te beperken. Tijdig advies inwinnen is aan te raden. Voorkomen is beter dan genezen.

Wilt u meer weten? Bel ons direct via 023 532 53 04.

Belastingzaken en strafzaken

1ay7q8magdzxuqvWij zijn gespecialiseerd in belastingzaken en strafzaken. Wij spannen ons in om specialist te zijn en te blijven. Dat betekent ook dat wij niet alle zaken kunnen behandelen.

Doen wat nodig is

Wij doen wat nodig is om uw belangen te behartigen. Dat betekent: praten waar het kan, procederen waar het moet en streven naar een constructieve relatie met de Belastingdienst en het Openbaar Ministerie.

Vooruit kijken

2aikdinx13bndonwWij kijken vooruit en signaleren kansen en risico’s die van belang zijn voor uw persoonlijke situatie. Dat doen wij door ontwikkelingen in wetgeving, rechtspraak, economie en maatschappij.

Als praten niet meer helpt

w9kaikypbf6cyprbWij komen op voor uw belangen, ook als praten niet meer helpt. Onze aanpak bij het oplossen van problemen heeft zich in de praktijk bewezen.

Contact