Voor wie werk ik?

Ik werk hoofdzakelijk voor ondernemers. Ik word blij van mensen die door slim, hard werken en met veel kennis van zaken hun werk doen. Die trots zijn op wat ze doen. Die weten wat ze willen. Die hun eigen weg gaan. Nuchtere mensen met een eigen visie die zich niet zomaar iets laten wijsmaken. Die zelf kritisch nadenken over wat ze horen of lezen. Die vooruit willen denken, die beslissingen willen nemen op basis van zakelijke, doordachte argumenten.

En: die van hun belastingadviseur hetzelfde verwachten. 

Bent u zo iemand? Dan help ik u graag met het regelen van uw belastingzaken.

Fiscale scan: beperk uw risico op correcties en boetes.

Ik help u om belastingproblemen te voorkomen door uw bedrijfsactiviteiten te onderwerpen aan een kritische blik. Ik breng potentiële risico’s in kaart en adviseer u welke maatregelen u kunt treffen om die risico’s te beperken.

Procederen: als praten niet meer helpt

Ik kom op voor uw belangen, ook als praten niet meer helpt. Mijn aanpak bij het oplossen van problemen heeft zich in de praktijk bewezen. De afgelopen 12,5 jaar heb ik heel veel mensen geholpen om hun problemen met de Belastingdienst op te lossen. Desnoods door de rechter in te schakelen.

Rechtsbijstand bij o.a.:

– navorderings- en naheffingsaanslagen
– bestuurlijke boetes
– informatiebeschikkingen
– executiemaatregelen
– vrijwillige verbetering

Second opinion voor advocaten, accountants en fiscalisten

Bent u als advocaat, accountant of fiscalist betrokken bij een dossier waarbij sprake is van een (dreigend) conflict met de Belastingdienst? Of een dossier waarbij u behoefte heeft aan een sparringpartner over de fiscale kant? Ik ben altijd bereid om mee te denken en samen met u te kijken of ik een bijdrage kan leveren om het probleem dichter bij een oplossing te brengen.

Vergeet de administratie niet!

Een boekhouding die klopt en up to date is. Dat is geen garantie, maar wel een goed begin om belastingproblemen te voorkomen. In principe heeft u twee mogelijkheden: zelf doen of uitbesteden. Als u uw boekhouding niet zelf wilt of kunt doen en/of nog geen adviseur heeft, dan kan ik u daarbij van dienst zijn. Ik kan u adviseren over het opzetten van een administratie die aan alle wettelijke fiscale eisen voldoet. Ook kan ik u helpen om met zo min mogelijk tijd en moeite uw administratie bij te houden met online-boekhouden en ervoor zorgen dat u tijdig en volledig aan al uw periodieke aangifteverplichtingen voldoet.